Menú Contingut principal

Formulari de subscripció a la Difusió selectiva d'informació

Servei que us permet rebre, de forma gratuïta, un correu electrònic amb aquells tipus d'anuncis que siguin del vostre interès, el mateix dia que es publiquen.

Per disposar d'aquest servei heu d'emplenar el formulari següent, on podeu escollir entre unes matèries predefinides i/o diferents tipus d'emissors i tipus d'anuncis.

Alta de servei

Trieu els anuncis del vostre interès
  • Tipus d'anunciant

    Tipus d'anunci

    Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda 2030)

Protecció de dades

Us informem que les dades personals facilitades seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l’única finalitat de recollir la vostra opinió i atendre les vostres consultes en vers el servei de publicació del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, d’acord amb l’obligació legal d’editar i gestionar aquest diari oficial segons la Llei 5/2002, de 4 d’abril reguladora dels butlletins oficials de les províncies.

Les dades facilitades, un cop  finalitzat el motiu que n’ha originat la recollida, seran eliminades de la base de dades del BOPB.

Així mateix, us informem que les dades ni se cediran ni es transferiran sense el vostre consentiment o una previsió legal.

Els drets d’accés, rectificació, limitació en el seu tractament, i supressió, amb l’exercici del dret digital a l’oblit en el cercador del portal del butlletí, es podran exercir mitjançant una petició adreçada al BOPB d’acord amb les instruccions generals publicades a la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

D’altra banda, us informem que per a la recollida d’informació estadística es fa servir Google Analytics. La informació que generen les galetes (incloent-hi l’adreça IP) és directament transmesa a Google, que l’arxiva en els servidors del seu lloc web.

Amb la finalitat d’anonimitzar l’adreça IP, la Diputació de Barcelona té activada l’opció Anonymize IP, incorporada en el mateix sistema, que emmascara els tres darrers dígits de l’adreça convertint-los en 0.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les dades personals, la Diputació de Barcelona posa a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades (delegatprotecdades@diba.cat). Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Usuaris registrats

Heu oblidat la vostra contrasenya?