Butlletí Oficial de la Província de Barcelona

Recursos

DSI (Difusió Selectiva de la Informació)

Servei que us permet rebre, de forma gratuïta, un correu electrònic amb aquells tipus d'anuncis que siguin del vostre interès, el mateix dia en que es publiquen.

Per disposar d'aquest servei heu d'emplenar el formulari següent, on podeu escollir entre unes matèries predefinides i/o fins a 6 seleccions diferents d'emissors i tipus d'anuncis.


Doneu-vos d'alta del servei

*Camps obligatoris

Dades identificatives
Per tal de millorar els nostres serveis, us agraïm que especifiqueu
a quin àmbit pertany el vostre organisme o organització

Cerques predefinides (escolliu els temes que vulgueu)
Altres possibles temes a seleccionar
Emissor de l'anunci
Tipus d'anunci

D'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades seran inclóses en un fitxer automatitzat propietat de la Diputació de Barcelona. La finalitat d'aquest fitxer és el tractament de les dades per a la gestió del BOPB, d'acord amb la Llei 5/2002, de 4 d'abril, reguladora dels butlletins oficials de les províncies.

Així mateix, us informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició al tractament d'aquestes dades mitjançant un escrit presentat al Registre General de la Diputació de Barcelona, Rambla de Catalunya, 126. 08008-Barcelona.

Pujar

Accessibilitat | Avís legal | Contacte | RSS | Mapa web

Diputació de Barcelona